Panică totală printre progresiști: televiziunea pan-europeană cu sediul la Paris, Euronews, a fost achiziționată de conservatorul Viktor Orban.
Emisiunile postului nu vor mai fi “protected opinion”, ci hate speech. Orban-ul ungurilor nu e cu dreptul “altor persoane” decât femeile și fetele de a avorta, nici cu războiul sustenabil, nici cu pseudo-știința claimătceingi-ului, nici cu administrația “liberală” a lui Biden.
Ia să vedeți cum acestei televiziuni, Euronews, i se retrag curând toate acreditările. Nu e permis, din perspectiva alegerilor din 9 iunie și “stabilității” o asemenea unealtă de propagandă să transmită și alte știri sau opinii decât cele oficiale și protejate. Așa cum “înțelept” spunea moș Joe Biden, dacă nu putem cenzura știrile deranjante și opiniile periculoase, cum vom mai putea ști adevărul și cum vom mai putea asigura pluralismul politic? Și, în plus, nu v-a spus purtătoarea de cuvânt a Casei Albe că, dacă nu sunteți main stream, adică, strâns lipiți de știrile oficiale, atent verificate anterior publicării, și de opiniile protejate, sunteți niște teroriști interni.
Gheorghe Piperea