Un accident mortal a avut loc sâmbătă seara, în jurul orei 22:50, pe strada Bistriței din Dej, DN 17. 

Șoferul implicat, inițial raportat ca fiind un tânăr de 20 de ani, s-a dovedit a fi un bărbat de 38 de ani. Polițiștii au descoperit că acesta nu avea permis de conducere și circula cu numere de înmatriculare false.

Accidentul, produs în seara de 18 mai, a ridicat semne de întrebare după primele cercetări, relevând detalii șocante despre șoferul decedat. Autoritățile continuă investigațiile pentru a clarifica toate circumstanțele tragediei.

„Din cercetările preliminare s-a constatat că un bărbat de 38 de ani, din județul Cluj care conducea un autoturism, ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un cap de pod. Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical, însă din nefericire a decedat la unitatea medicală.

S-a constatat faptul că bărbatul nu deținea permis de conducere, iar că numărul de înmatriculare era alocat unui alt autoturism, autovehiculul implicat în accident fiind radiat din circulație.

Sunt continuate cercetările în cadrul unui dosar penal care vizează infracțiunile de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat și cu număr fals”, a transmis IPJ Cluj.

NapocaNews