Distribuie articolul

„Credința, familia și căutarea unui bun echilibru în tot ce faci”, a declarat Wahlberg pentru Fox News, explicând motivele succesului său. „Dar trebuie să atribui tot succesul meu credinței mele”.

Starul din „Ziua Patrioților” a făcut aceste comentarii la deschiderea noului său restaurant, Flecha. De asemenea, el a dorit ca localul să fie binecuvântat de episcopul catolic Kevin W. Vann, de la Catedrala lui Hristos din Dieceza de Orange.

Wahlberg nu are rețineri să-și împărtășească credința sa catolică. Pe lângă faptul că este vocal când vine vorba despre credință, el a mai finanțat și a și jucat în filmul „Father Stu” din 2022, despre Stuart Long, un boxer amator devenit preot.

„Trebuie să te rogi tot timpul”, le-a spus Wahlberg fanilor în anul în care a fost lansat filmul. „Dumnezeu să vă binecuvânteze”.

Rugăciunea este cu siguranță esențială în viața actorului. El a declarat că își începe fiecare zi cu Sfânta Scriptură și cu rugăciune. Wahlberg nu impune cu forța aceste valori copiilor săi. Știe că aceștia îi văd exemplul său zilnic de devotament și speră să rezoneze cu ei.

„Nu impun credința mea copiilor mei. Dar ei știu că tata nu-și poate începe ziua fără să fie în rugăciune și nici fără să citească Scriptura sau să meargă la slujbă”, a declarat Wahlberg pentru emisiunea „Today” de la NBC în 2022. „Și sper că, în loc să le impunem asta, ei vor spune: ‘Ei bine, dacă funcționează pentru tata, poate că va funcționa și pentru noi’, iar ei vor gravita spre asta pe cont propriu.”

Consecvența actorului în credința sa a fost remarcată de-a lungul anilor, acesta discutând despre impactul pe care l-a avut în viața sa faptul că depinde de Dumnezeu. De fapt, Wahlberg a vorbit în repetate rânduri despre puterea credinței nu doar de a aduce lucruri bune în viața sa, ci și de a-l ajuta să facă față crizelor, atunci când acestea ar putea apărea.

„De îndată ce am început să îmi pun credința și să-l pun pe Dumnezeu pe primul loc, au început să mi se întâmple lucruri bune”, a declarat el pentru Fox News în 2023. „Și chiar și atunci când nu mi s-au întâmplat lucruri bune, credința mi-a oferit abilitățile de a face față lucrurilor care sunt inevitabile, cum ar fi pierderea și eșecul.”

Wahlberg a concluzionat: „Credința și familia mea sunt cele mai importante aspecte ale vieții mele”, conform sursa: CBN News.

NapocaNews