Distribuie articolul

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă, într-un apartament dintr-un bloc de locuinţe din Cluj-Napoca, iar mai multe persoane s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor, fără să fie înregistrate victime.

„Pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această după-amiază pentru stingerea focului ce a cuprins o maşină de spălat rufe şi un tablou electric dintr-un apartament al unui bloc de locuinţe, de pe strada Alexandru Vaida Voievod, din municipiul Cluj-Napoca. La faţa locului au ajuns două autospeciale pentru stingerea incendiilor şi un echipaj al serviciului de ambulanţă judeţean. Din fericire, arderea a afectat doar maşina de spălat rufe şi tabloul amintite mai devreme, cu degajări de fum pe casa scării. Mai multe persoane din apartamentele învecinate s-au autoevacuat din proprie iniţiativă. O femeie, în vârstă de aproximativ 40 de ani, a fost consultată de către echipajul SAJ, fără a fi transportată la spital”, se arată într-o informare a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj.

Potrivit sursei citate, flăcările au fost lichidate de pompieri în scurt timp, fiind împiedicată extinderea acestora mai departe de limitele în care au fost găsite.

ISU Cluj menţionează că, cel mai probabil, incendiul a pornit de la o defecţiune a instalaţiei electrice din apartament.

Napocanews.ro