Distribuie articolul

Jandarmeria Capitalei a precizat, miercuri, că forţele de ordine nu au bruscat în niciun moment şi nici nu au folosit materialele din dotare împotriva senatoarei Diana Şoşoacă, adăugând că aceasta este cea care a provocat jandarmii atât fizic, cât şi verbal, încercând în repetate rânduri să rupă cordonul de ordine publică.

Precizarea Jandarmeriei Capitalei vine în contextul în care senatoarea Diana Şoşoacă s-a deplasat la locaţia pusă la dispoziţie de către Tribunalul Municipiului Bucureşti pentru depozitarea materialelor rezultate în urma alegerilor de duminică.

„Efectivele de jandarmi din cadrul unităţii noastre asigură paza transportului materialelor rezultate în urma procesului electoral, respectiv paza depozitului pus la dispoziţie de către Tribunalul Municipiului Bucureşti, pentru depozitarea acestora”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Bucureşti.

Depozitul în cauză este închiriat de Tribunalul Municipiului Bucureşti de la Primăria Municipiului Bucureşti, cu aprobarea Consiliului General.

NapocaNews