Distribuie articolul

Acum câteva zile (mai exact pe 25 mai) s-a împlinit un an de când Ileana Militaru – Nana Negru, mama unui copil de 12 ani ucis la Revoluție și-a dat foc în semn de protest în Poiana Brașov. Gestul acesteia s-a declanșat după ce timp de 34 de ani a fost umilită și batjocorită de reprezentanți ai instituțiilor statului român. Cinismul celor „de la putere” a atins cote maxime și a determinat-o pe biata mamă să-și pună capăt zilelor chiar de ziua în care urma să-i fie cinstit eroul cel mai drag.

Justiția este prima instituție răspunzătoare de sinuciderea acestei mame disperate! Justiția este cea care i-a ascuns pe criminalii copilului său, și a tergiversat un proces în care părinții copiilor uciși în Decembrie ’89 își puseseră toate speranțele.

Înainte de a se autoincendia, mama copilului erou – NEGRU ADRIAN FLORIN – a lăsat un mesaj prin care trăgea un semnal de alarmă, atenționa că sacrificiul fiului său și a celor din decembrie ’89 a fost în zadar.

Bannerul pe care acesta a notat ultimele sale cuvinte a fost ascuns intenționat de autoritățile brașovene timp de două săptămâni „pentru a nu crea emoție” și s-a păstrat o tăcere forțată asupra a tot ceea ce s-a întâmplat de Ziua Eroilor anul trecut, la Brașov.

Șocant este faptul că în timp ce politicienii pioși depuneau coroane de flori la monumentele și cimitirele Eroilor din întreaga țară, o măicuță de copil, ucis în Revoluție, își dădea 🔥 dar pe nimeni nu interesa gestul ei disperat.

Știți câtă umilință și durere a îndurat Ileana Negru? Câte rugăminți și lacrimi fierbinți a vărsat în cei 34 de ani pe la ușile politicienilor? Cât și-a dorit să fie pedepsit criminalul copilului său nimeni nu știe…

Ceea ce știm este doar că mulți dintre cei care așteaptă peste două săptămâni un vot din partea noastră sunt complici direcți la crimele din Revoluție. Sunt complici în minciuni, hoție și crime, mii de crime!

Când veți citi această postare să vă gândiți de zece ori și să vă puneți doar o secundă în pielea celor care au fost arestați, împușcați sau au avut un membru al familiei ucis atunci.

Și vă îndrum să mergeți la vot, chiar dacă simțiți aceeași lehamite ca a mea!

Popescu Anemona

PS. „Pe crucea inscripţionată la faţa locului este inscripţionată data decesului, 25 mai 2023. Şi tot acolo putem găsi, spre exemplu, fragmente textile de culoare galbenă cu urmă de cusătură şi urmele materialului topit şi doar puţin mai încolo, un electrod nefolosit din cei utilizaţi de echipajele medicale 0, care s-au luptat să salveze viaţa femeii”, transmite Claudiu Loghin, reporter Observator.

(Sursa Facebook)