Lui Nicolae Ceausescu i s-a cerut să semneze “Pactul cu Diavolul”! “
Pe 4 iulie 1989 avea loc la București ultima reuniune a Pactului de la Varsovia.
În timpul discuțiilor, Gorbaciov și invitații lui au propus tuturor țărilor comuniste, de atunci, măsuri de reforma care cuprindeau:
-trecerea la proprietatea privată;
-multipartidism;
-apariția somajului;
-renunțarea la economiile și industriile de stat
-granturi fabuloase de împrumuturi de la BM și FMI.
Pe lângă astea, Grupul de la Bildenberg GARANTA stabilitate financiară și o bătrânețe liniștită tuturor conducătorilor comuniști existenți atunci în Europa de Est, în detrimentul scăderii ulterioare a nivelului de trai al popoarelor lor, pierderii independenței statale și reapariției sărăciei cronice în țările lor, odată cu adoptarea capitalismului ca sistem de guvernare.
Toti conducatorii comuniști de atunci au acceptat propunerile, IN AFARĂ DE CEAUȘESCU. SĂ NU UITĂM CĂ ROMANIA ATUNCI DIN APRILIE 1989 ERA SINGURA ȚARĂ DIN LUME CARE NU MAI DEPINDEA DE NIMENI, AVEA ZERO DATORIE EXTERNA ȘI ZERO SOMAJ,
iar Romania, împreună cu Libanul, Irakul, Iranul și Siria se pregăteau să deschidă o “Banca de Comerț Exterior” prin care să ofere împrumuturi cu dobânzi mai mici tuturor țărilor în curs de dezvoltare, un concurent real pe piața internațională bancară la BM și FMI. Ceaușescu a părăsit discuțiile atunci, după propunerile de mai sus spunând:
”Refuz categoric să vând independența țării mele pentru nici o suma, refuz să mai iau imprumuturi pentru că țara mea nu mai are nevoie de ele. Refuz să periclitez nivelul de trai al cetățenilor mei pentru niște interese obscure ale unor domni occidentali lihniți după avere. Refuz orice sumă de bani pentru mine și familia mea pentru a-mi trăda propriul popor. Refuz ca țara mea să mai fie colonizată și sclavagizată de alte popoare care cred că au acest drept în virtutea faptului că ar fi mai mari sau mai puternice. Putem foarte bine să ne purtăm de grijă și singuri. Putem produce nu numai pentru noi ci și pentru alții, dacă e nevoie. Acestor domni de la BM, FMI și Bildenberg, le sugerez să încerce să păcălească alte popoare, nu poporul meu, să huzurească de pe urma altora, nu de pe urma românilor, sau, daca NU, să gândească cum să facă bine țărilor în curs de dezvoltare, nu cum să faca rău tuturor doar pentru a câștiga dânșii.
Refuz să mai particip la aceasta cacialma de întrevedere, pe care acum îmi pare râu că am gazduit-o ca țară”….
La care liderul rus, Gorbaciov, l-a sfătuit, citez:
„Tovarășe președinte Ceausescu, vă indic să vă răzgândiți și vă dau termen până în decembrie 1989. Sper să o faceți, ca să ne mai putem întâlni sănătoși și cu zambetul pe buze și în ianuarie 1990, la reuniunea Pactului de la Varsovia de la Moscova”. Răspunsul lui Ceausescu, înainte să părăsească sala de ședințe a fost scurt:
”Nu o voi face cu orice risc, am incredere deplina in poporul meu” !
Acum înțelegeți că toți conducătorii politici de după 1990 au semnat “Pactul cu Diavolul”?
Din rapoartele securității !
Cu deosebit respect G-ral maior Gomoi Cristian Marian
(Sursa: Facebook)