Distribuie articolul

Jaf spectaculos a avut loc recent în Cluj-Napoca, unde doi tineri au furat bijuterii în valoare de 15.230 de lei dintr-o societate comercială. 

Polițiștii clujeni au efectuat trei percheziții în cadrul unei anchete care a dus la identificarea și arestarea suspecților, o minoră de 16 ani și un tânăr de 19 ani.

Conform Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj, la data de 5 iulie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, au efectuat trei percheziții la imobile din municipiu. Aceste acțiuni fac parte dintr-o investigație privind infracțiunea de furt comisă pe 30 iunie.

„La data de 30 iunie, în jurul orei 20.30, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești au fost sesizați cu privire la faptul că două persoane ar fi sustras dintr-o societate bijuterii în valoare de 15.230 de lei”, a transmis IPJ Cluj.

În urma investigațiilor, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești, cu sprijinul Biroului de Investigații Criminale Cluj, au identificat cei doi suspecți. Este vorba despre o fată de 16 ani și un tânăr de 19 ani, ambii din Cluj-Napoca.

Perchezițiile desfășurate au avut succes, autoritățile reușind să recupereze în totalitate bunurile furate. Polițiștii au descoperit bijuteriile în locuințele suspecților, reușind astfel să restituie prejudiciul cauzat.

NapocaNews