Studiul vizând răspândirea populațiilor slave în zona Balcanilor („Istoria genomului Balcanilor de la hotarul roman la migrația slavilor”) nu are, de fapt, nici o legătură cu originile populațiilor din țările vizate!… Nici în cazul nostru, nici în cel al oricărei alte țări „slavizată” sau  supra „slavizată” din pixurile și tastaturile unor, nu cercetători, căci nu acolo se fac malversațiunile unor astfel de studii, ci la nivelul statisticienilor și ai așa-zișilor specialiști (tot în statistică sau în științe sociale în cel mai fericit caz!) care au interpretat rezultatele. Dar, oricare ar fi procentul acelui genom de origine slavă, în ceea ce privește populația României nu este vorba despre o punere în discuție a originilor noastre daco-romanice. Așa că ‘geaba jubilează presa de la Budapesta, dar și presa maghiară de la noi (inclusiv ziare și portaluri filo maghiare din Ardeal), nu este vorba despre o demontare a originilor noastre. A „mitului”, cum prezintă aceștia marea descoperire, devoalând, defectând pentru a păstra și nivelul de infiltrare a unor servicii ale terților (venetici ori puși în slujba acestora) însuși scopul prelucrării la nivel de media a rezultatelor studiului „slavic”. Dar nici jubilarea veneticilor nu este întâmplătoare… Pentru că ei se bazează, nu atât pe procentul de genom slavic „dovedit” de cercetările venite din neantul manipulării, dezinformării, reinterpretării, ci pe cel nealocat… Acolo unde se regăsesc, în cazul părții de cercetare care ne vizează, și procentele ce dovedesc originile noastre, dar, mai ales și ale altor seminții ce stau la mantinelă pentru a se infiltra în următoarele cicluri de revizuire genomică… Pentru că așa este în știința pusă în slujba dezinformării, manipulării și dovedirii ca adevăruri a unor falsuri istoriografice, „documentate”, de acum, nu prin fabricarea clasică de falsuri, ci prin manipularea unor date aparent științifice… Sau pur științifice, dar până la un procent ce se va tot diminua…

Așadar, studiul nu avea cum să vizeze originile nici unuia dintre popoarele cercetate… Ci nivelul de răspândire a influenței slave la nivelul acestora… Și, indiferent dacă metoda de identificare genomică se va dovedi corectă, infailibilă, acest nivel de „slavizare” rămâne strict legat de zonele în care s-au făcut cercetările… Pentru că o analiză de gene la nivelul populațiilor din zonele de suprapunere cu sferele slave, precum sudul țării, nu va avea cum să corespundă procentual cu procentul genomic realizat în inima Daciei libere! În vetrele neatinse în secolele de migrări și așezări a unor interferențe slave.

Iar acest procent al influenței slave în populația actuală a României (iar acest actual are o semnificație și o delimitare clară față de însăși originile noastre milenare) este în sine prea „larg” pentru a nu pune cercetarea (sau interpretarea statistică) sub semnul întrebării. Pentru că avem un procent cu o prea mare marjă, între 50 și 69 la sută (!), depășind cu mult eventualele abateri statistice acceptabile (ca analiză genomică ori de interpretare ulterioară a „datelor”). Dar nu este nici o marjă întâmplătoare, pentru că tocmai acele 19 procente lăsate „la bătaie” pentru realocare, în cadrul următoarele cercetări (și mai ales reinterpretări!), vor permite inserarea unor „trăsături” cu mult mai periculoase decât stabilirea acestei influențe slave asupra noastră. Căci va fi de ajuns, în cadrul următoarelor „analize”, nici măcar genomice, deja doar de interpretare, să fie plasate acolo câteva procente de genomuri de origine hunică și iudaică. (De altfel, în unele enciclopedii „științifice” din Israel, s-a trecut de decenii bune o porcărie de falsificare a istoriei noastre, prin afirmarea existenței „unor triburi iudaice pre dacice” pe teritoriul Daciei cu mult înainte de formarea daco-romanică pe care nu o contestă, ci doar o repoziționează).

De aceea, întrebarea pentru următoarele decenii nu va fi poate legată de ceea ce a adus „nou”, „relevant”, acest studiu privind „structura genetică a populației balcanice din Bulgaria, Macedonia de Nord, Serbia, România, Albania și Grecia”, ci de acele următoare falsuri ce vor fi inserate pe procentele „libere”, ca fiind influențe hunice și iudaice. Și doar încă „nealocate” în istoria noastră. În ceea ce va mai fi rămas din ea, pentru că, după „aplicarea” în timp a acestui aparat (instrument), cu adevărat științific, de eroziune, de deznaționalizare, de eliminare a unei populații milenare din istorie, din prezent și, mai ales, din viitorul ei fizic, s-ar putea să nici nu mai fie nevoie de astfel de falsuri.

Cezar Adonis MihalacheNatiunea