Universitatea Cluj a pierdut fără drept de apel meciul din etapa a VI-a, cu Dinamo Bucureşti, scor 0-6 şi devine tot mai clar faptul că „şepcile roşii” sunt principala candidată la retrogradare, la capătul actualului sezon competiţional.

Alb-negrii au început bine partida şi în trei rânduri chiar au reuşit să creeze panică în careul gazdelor de a Dinamo, dar lipsa de eficienţă în faţa porţii lui Bălgrădean a întors soarta partidei.

Dăciulescu a dat semnalul revenirii „câinilor” în joc. A scos un penalty, transformat de Grigore şi toate speranţele universităţii s-au năruit.

Bomba lui Boubakar de la marginea careului a scris 2-0 pe tabela de marcaj, după care un nou penalty pentru Dinamo, au pecetluit soarta meciului. Grigore a transformat din nou.

Pauza nu a fost un sfetnic bun pentru Ganea şi ai lui. Dinamo a continuat să atace susţinut şi, pe fondul căderii totale a clujenilor au mai marcat de trei ori, prin Luchin, Curtean, după o pasă excepţională a lui Dănciulescu, şi Rotariu.

Meciul s-a terminat cu un neverosimil 6-0 pentru bucureşteni şi Universitatea Cluj începe să-şi facă planuri de reorganizare pentru duelurile din viitoarea ediţie a ligii a II-a.

Sâmbătă se joacă un meci de vis pentru medieşeni. Gaz Metan primeşte vizita Stelei, într-o partidă ce se anunţă spectacol total, iar luni, CFR va primi vizita Coronei din Braşov, în ultimul meci al etapei.

Paul Panait