Varza alba este unul dintre vegetalele cu cele mai multe proprietati curative! Varza alba este unul dintre vegetalele cu cele mai multe proprietati curative! Stim acest lucru din batrani, de la bunica, cea care ne pansa cu foaie de varza in copilarie. Proprietatile medicinale ale verzei au fost demonstrate si din punct de vedere stiintific, inca din anii ’50. Varza are componente esentiale care actioneaza in cazul unor boli grave cum este cancerul, dar una dintre cele mai cunoscute intrebuintari ale sale, este ca remediu impotriva ulcerului.

Chiar daca nu stim exact cauzele exacte ale acestei boli, ulcerul fiind inca o enigma in lumea medicala, foarte multi oameni se confrunta cu aceasta problema. Varza alba este unul dintre cele mai importante produse naturale in tratarea ulcerului, datorita complexului sau de fitonutrienti. Mama Natura ne ofera mereu alternative la indemana pentru tratarea unor boli cum este ulcerul, important este sa ii dam mai multa atentie.

In antichitate, doctorii romani foloseau varza ca sa trateze ulcerul dar si alte afectiuni cum ar fi durerile de cap sau insomnia.

Datorita studiilor efectuate in zilele noastre, beneficiile verzei au devenit un argument solid: << in varza alba s-a descoperit vitamina „U” sau „factorul anti ulceros” si astfel s-a nascut un tratament al ulcerului gastro-duodenal care a dat rezultate spectaculoase. Varza alba, cel mai bun medicament pentru Ulcer! Citeste si: 5 Alimente de vara care scad temperatura corpului Topul Alimentelor care SCAD TEMPERATURA corpului Ardeiul gras: 9 motive puternice pentru a-l consuma! Foto: Shutterstock.com; varza alba Vitamina U este vitamina care ajuta la vindecarea ulcerului.Vitamina U a fost descoperita, la sfarsitul anilor 40 de savantul american Cheney, iar denumirea a fost data de cuvantul latin “ulcus”. Conform cercetarilor vitamina U poate ajuta de asemenea la controlul diabetului zaharat si la intarirea sistemului imunitar. Vitamina U ajuta organismul sa recunoasca substantele straine si sa lupte impotriva lor, fiind implicata in sinteza multor substante biologic active cum ar fi vitamina B4>>, scrie blogul lanutu.blogspot.ro.

TE SIMTI MAI BINE, DUPA DOAR 5 ZILE CU SUC DE VARZA!

Faptul ca varza alba este foarte eficienta in cazul ulcerului a fost aratat inca din anul 1950 de catre Garnett Cheney, specialist la Universitatea de medicina din Stanford. Studiul a aratat ca sucul obtinut dintr-o patrime de varza, baut in fiecare zi, ii ajuta si grabeste vindecare pacientilor care au ulcer duodenal si ulcer gastric. La acest studiu au participat 55 de pacienti, iar 95% dintre ei s-au simtit mult mai bine dupa o cura cu suc de varza, in doar 5 zile! (Sursa)

Mai tarziu au fost efectuate si alte studii asemenatoare care scot in evidenta beneficiile uimitoare ale vitaminei U, pe care o gasim in varza alba.[…]

More: Varza alba, cel mai bun medicament pentru Ulcer! by Garbo.ro