Petre Grigoraş şi-a jucat în această aseară postul contra unui adversar care produce frisoane în rândul fanilor clujenilor. Cristian Pustai venea în Gruia cu o serie de şapte partide fără eşec contra formaţiei lui Paszkany. „Profu” avea trei victorii şi patru remize contra clujenilor, două dintre victorii fiind în deplasare. Grigoraş a pregătit o formaţie ofensivă pentru a-şi salva scaunul, dar s-a trezit dominat în startul partidei.

Contrar cursului jocului, CFR obţine o lovitură de pedeapsă, în urma unui fault a lui Erico la Costea. Cadu (13) transformă cu precizie şi îşi mai spală din păcatele din faţa fanilor. Costea (23) poate să închidă meciul, dar trimite pe lângă buturi cu o lovitură de cap, iar de cealaltă parte Nicoară (38) putea să readucă egalitatea pe tabelă.

Trică poate fi instalat azi

De la cabine gorjenii ies mult mai motivaţi şi pun presiune pe defensiva clujenilor. Care are să cedeze peste numai 14 minute jucate. Eric profită de o respingere greşită şi împinge balonul în poarta lui Felgueiras. Brazilianul ajunge astfel la cinci goluri şi patru pase decisive în primele opt runde.

„Profesorul” Pustai betonează mai apoi defensiva şi linia mediană şi închide jocul. Rubio (63) poate să detoneze bomba, dar nu îl învinge pe Felgueiras în situaţie de unu la unu! Grigoraş mai pică un examen şi riscă să nu termine nici turul pe Someş. Trică are telefonul deschis pentru a reveni la CFR. Luni şefii Clujului discută soarta băncii tehnice, fiind şanse mari ca Trică să fie revină la CFR!

Sursa: Pro Sport