Gică Hagi a vorbit în cotidianul turc Fanatik despre meciul cu România şi le-a spus jurnaliştilor de la Istanbul care crede că este punctul slab al echipei lui Fatih Terim. „Regele” crede însă că noul antrenor al naţionalei „Semilunei” poate aduce un plus în meciul cu „tricolorii”.

„Turcia nu are deocamdată o echipă, iar nimeni nu poate face totul de unul singur. Fotbalul este un joc de echipă, iar colectivul este cel mai important. Turcia are nevoie şi de alţi jucători decisivi, nu doar de Arda Turan. Meciul cu România va fi unul greu, dar Fatih Terim este unul dintre cei mai buni antrenori din toate timpurile şi poate schimba faţa echipei. M-aş bucura să se termine egal”, a spus Gică Hagi în cotidianul turc Fanatik.

Fostul mare internaţional a dezvăluit apoi că îşi doreşte o revenire la Galatasaray: „Turcia este a doua mea ţară şi va fi mereu în inima mea. Întotdeauna sunt fericit când revin aici. La Istanbul mi-am petrecut cei mai frumoşi ani. Dacă voi reveni într-o zi la Galatasaray, aş da totul pentru a obţine rezultate cât mai bune”.

Sursa: Pro Sport