Preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan, a avut aşteptări mari de la meciul cu U Cluj, însî elevii lui Petre Grigoraş nu au reuşit decât un egal pe terenul rivalilor. Oficialul „vişiniilor” spune că jucătorii s-au pregătit bine în pauza prilejuită de meciurile naţionalei, dar acest lucru nu s-a reflectat şi pe teren.

În ceea ce priveşte schimbările de la nivelul băncii tehnice sau a lotului, deocamdată CFR-ul nu va efectua nicio modificare. Antrenorul nu poate fi schimbat după doar câteva partide, iar „fereastra” de transferuri s-a închis şi nici asupra lotului nu se mai pot face îmbunătăţiri.

„Am sperat foarte mult după pregătirea din această pauză. Atmosfera în lot s-a îmbunătăţit mult, dar din păcate nu s-a văzut pe teren. Felgueiras a fost omul meciului, U Cluj a avut mai multe ocazii. Jucăm bine în partide amicale, dar nu reuşim să ne concentrăm în meciurile oficiale. Nu se pune problema ca Petre Grigoraş să plece. Dacă ar fi să plece cineva, ar trebui să plece nişte jucători, dar nu se mai poate până la iarnă. Parcă joacă fotbal doar pentru a face mişcare”, a declarat Iuliu Mureşan la DigiSport.

NapocaNews