Laurenţiu Reghecampf n-ar spune „nu” naţionalei României, dacă oficialii Federaţiei ar hotărî să apeleze la serviciile tehnicianului Stelei.

Antrenorul campioanei spune că Victor Piţurcă trebuie susţinut atât timp cât România încă are şanse să se califice la Mondialul din Brazilia, dar recunoaşte că ar fi tentat de postul de selecţioner, dacă i se va propune acest lucru.

Reghe a ţinut însă să precizeze clar că nu a fost contactat de Mircea Sandu în acest sens.

“Nu am discutat cu Mircea Sandu despre aşa ceva, dar ajut cu mare plăcere naţionala dacă este nevoie şi dacă sunt întrebat. Mingea este în terenul lor. Piţurcă are nevoie ca toată lumea să fie alături de el. Eu unul am încredere în el”, a declarat Reghecampf la Dolce Sport.

Mutu: „El e antrenorul momentului în România!”

Varianta „Reghe la naţională” e susţinută şi de Adrian Mutu, care spune că performanţele avute la Steaua în ultimul an îl recomandă pe fostul fundaş dreapta pentru postul de selecţioner.

“Reghe e antrenorul momentului în Romania, dar nu ştiu dacă ar lăsa Steaua pentru naţională. Nu că n-ar fi important, dar a construit ceva şi e păcat să nu joace în Liga Campionilor alături de echipa cu care a muncit. Lucrul ăsta îl va face să gândeasca mai mult. În acelaşi timp, a antrena la naţionala e maximum pentru un antrenor”, a declarat Mutu la Dolce Sport.

Sursa: Pro Sport