Startul vânzărilor biletelor pentru meciul cu Ungaria nu a fost unul foarte bun, dar fanii au luat cu asalt casele odată cu epuizarea tichetelor distribuite online. Marţi, fanii naţionalei s-au înghesuit la National Arena pentru a procura bilete şi se anunţă un stadion arhiplin la ora meciului.

Din totalul celor 50 de mii de bilete scoase pe piaţă au mai rămas doar 8 mii, iar suporterii vor avea posibilitatea să le procure miercuri şi joi, între orele 11:00 şi 19:00, la casele de la Naţional Arena.

Mai sunt disponibile bilete din categoriile 1 (160 lei/bilet), a 2-a (80 lei/bilet) şi a 3-a (40 lei/bilet). Totodată, mai pot fi achiziţionate biletele VIP 1 (800 lei), VIP 2 (600 lei) şi VIP 2 Tribuna a II-a (400 lei). Biletele de categoria a 4-a (Peluzele, Inelul III) sunt epuizate.

Meciul dintre România şi Ungaria va avea loc vineri, de la ora 21:00

FOTO: Octav Ganea

Au mai rămas trei zile până la partida cu Ungaria, iar suporterii naţionalei s-au mobilizat pentru a crea o atmosferă cu adevărat fantastică pe Naţional Arena. În ciuda preţurilor destul de mari, în această dimineaţă mai erau disponibile doar aproximativ 11.000 de bilete pentru marele meci, anunţă digisport.ro.

Ritmul de vânzare al tichetelor a fost unul ameţitor ieri, mulţi dintre susţinători lăsând achiziţionarea online a biletelor pe ultima sută de metri. Dacă până luni se vânduseră aproximativ 26.000 de bilete, în ultimele 24 de ore au fost cumpărate peste 10.000 de bilete.

Astfel, fanii tricolorilor care sperau să îşi procure bilete direct de la Arena Naţională trebuie să se grăbească. Acestea au fost scoase la vânzare în această dimineaţă, însă cum interesul este unul ridicat, este de aşteptat ca ele să se epuizeze rapid.

Altfel, FRF a decis ca biletele nerevendicate de maghiari (conform protocolului, Federaţia a oprit 5000 de tichete pentru susţinătorii naţionalei Sándor Egervári, dar în tribune vor veni până în 2000 de unguri) să nu fie scoase la vânzare pentru suporterii români, pentru a preîntâmpina eventualele conflicte care s-ar putea crea.

Categoriile şi preţurile biletelor disponibile:

Categoria I – 160 lei
Categoria a II-a – 80 lei
Categoria a III-a – 40 lei
VIP 1 – 800 de lei
VIP 2 – 600 de lei
VIP 2 Tribuna a II-a – 400 de lei

Sursa: Pro Sport