Gh. Funar, preşedintele PRM, crede că documentele vânzării steagului Eroului Naţional Avram Iancu sunt la C.V.Tudor. El spune într-un comunicat de presă: „Ca şi în alte cazuri, când se lăuda cu generalii de securitate din jurul său, fostul preşedinte, acum exclus din P.R.M. la Congresul Extraordinar din 27 iulie a.c. de la Alba-Iulia, nu se dezminte. V.C.Tudor, cel care a obţinut şi difuzat informaţii senzaţionale despre Omar Hayssam, închisorile C.I.A., starea sănătăţii preşedinţilor Ion Iliescu, Emil Constantinescu şi Traian Băsescu, viaţa privată a doamnelor Zăvoranu, Moculescu şi Cîrcu, a regilor Cioabă etc, a intrat foarte uşor în posesia documentele de la Casa de licitaţii Artmark, privind vânzarea steagului de luptă al Eroului Naţional Avram Iancu. El a primit contractul încheiat cu Casa de licitaţii Artmark pentru vânzarea steagului lui Avram Iancu, la licitaţia organizată în Bucureşti în seara zilei de 22 octombrie a.c. De asemenea, Vadim Corneliu Tudor deţine documentul în baza căruia cel care a oferit la licitaţie steagul lui Avram Iancu a primit, ca avans, suma de 10.000 euro.

Acelaşi Vadim Corneliu Tudor are în posesie documentul prin care Casa de licitaţii Artmark l-a penalizat cu suma de 4.000 de euro pe cel care a solicitat, cu un document având antetul Partidului România Mare, să fie scos de la licitaţie steagul lui Avram Iancu, aflat la poziţia nr.60 din Catalogul licitaţiei.

Fostul lider şi membru al Partidului România Mare s-a lăudat că steagul pe care l-a primit P.R.M. de la un sătean din Baia de Criş, la Manifestările Naţionale de la Ţebea din anul 2008 sau 2009, se află în posesia sa, la domiciliu său din Bucureşti.

Pe surse am aflat că, în ziua de 25 sau 26 octombrie a.c., V.C.Tudor va organiza o conferinţă de presă extraordinară la care va înmâna ziariştilor copii ale documentelor senzaţionale menţionate şi va arăta acestora steagul de luptă al Eroului Naţional Avram Iancu, care se află la el acasă sau la sediul biroului său de europarlamentar din Bucureşti, str.Vasile Lascăr nr.16. Cu această ocazie Vadim Corneliu Tudor va contribui decisiv la aflarea adevărului despre hoţ şi tentativa lui de a face un gheşeft pe seama unui bun de patrimoniu naţional.

Ziua şi ora organizării conferinţei extraordinare de presă urmează să fie anunţată de V.C.Tudor. Cu această ocazie vor fi prezentate deosebirile sau asemănările dintre Csibi Barna şi V.C.Tudor cu privire la Eroul Naţional Avram Iancu.”

NapocaNews