Cântăreaţa Rihanna a fost rugată să părăsească incinta marii moschei din Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite, unde a iniţiat o şedinţă foto neprevăzută, considerată „inadecvată”.

Starul pop, care a susţinut un concert sâmbătă seara la Abu Dhabi, a postat pe Instagram câteva fotografii în care apare în curtea marii moschei, îmbrăcată în costum negru şi cu capul acoperit de văl, dar cu buzele rujate şi cu unghiile date cu ojă roşu carmin.În unele poze, cântăreaţa adoptă posturi provocatoare, întinsă pe marginea unei fântâni sau ghemuită, cu braţele pe piept.

„Artista a efectuat o vizită privată, fără să se prezinte şi fără organizarea în prealabil a vizitei, împreună cu administraţia”, a declarat direcţia marii moschei Sheikh Zayed într-un comunicat postat pe site-ul său.

„A fost rugată să plece înainte să intre în moschee, după ce a făcut fotografii care nu corespund cu statutul sacru” al lăcaşului, iar direcţia moscheii se va asigura că vizitatorii „nu vor face poze inadecvate şi nu se vor aşeza într-un mod lipsit de respect”, se adaugă în comunicat.

Considerată una dintre cele mai mari moschei din lume, ce poate adăposti până la 40.000 de credincioşi, marea moschee Sheikh Zayed este o clădire din marmură albă, înconjurată de fântâni.

Moscheea, una dintre principalele atracţii turistice din capitala Emiratelor Arabe Unite, este deschisă vizitatorilor de religie non-musulmană. În sala de rugăciuni se află cel mai mare covor ţesut de mână din lume.

Rihanna şi-a lansat primul album discografic în 2005, iar primul ei single devenit nr.1 a fost piesa „S.O.S.”. Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale: „Umbrella”, „Take a Bow” şi „Disturbia”. Înainte de „Loud”, din 2010, cântăreaţa a lansat albumul „Rated R”, în noiembrie 2009. Cele mai recente albume ale sale sunt „Talk That Talk” (2011) şi „Unapologetic” (2012). Albumele sale s-au vândut în peste 100 de milioane de exemplare pe plan mondial, iar cântăreaţa a fost recompensată cu şase premii Grammy.

Sursa: Mediafax