Paul Surugiu, cunoscut publicului din România drept Fuego, a vorbit într-un recent interviu despre felul în care se percepe ca artist şi despre ce părere are în legătură cu glumele făcute pe seama lui, mai ales după ce a lansat piesa «Împodobeşte, mamă, bradul».

«Mă amuză teribil să descopăr câte o nouă maximă în care apare numele meu. Sunt o fire pentru care umorul şi optimismul sunt cele mai importante atunci când vreau să parcurg mai lin etapele şi episoadele dificile pe care viaţa mi le pregăteşte. Eu îmi văd de drumul meu, mă dedic în totalitate acestei profesii şi publicului, glumind şi eu, la rândul meu, pe seama acestor poante. Unele dintre ele sunt chiar reuşite», a spus el pentru www.ziarulring.ro.

Bancuri cu Fuego:

Îi datorez viata lui Fuego. Am fost în coma timp de doi ani, pâna când una dintre asistente a pornit radioul si era o melodie de-a lui.
A trebuit sa ma trezesc si sa-l scot din priza…

-Fuego nu vinde Casa Parinteasca,el o cumpara!

-Fuego nu ar vrea sa aiba mai mult timp, Timpul ar vrea sa aiba mai mult Fuego

-Fuego nu da bani la colindatori,colindatorii ii dau bani lu Fuego

-Fuego nu face parte din omenire, omenirea face parte din Fuego

Muzica lui Fuego chiar face minuni!

La ultimul sau concert,un spectator care se afla in scaunul cu rotile,a rupt-o la fuga din sala… Cât despre reţeta succesului său, Fuego susţine că totul vine datorită harului pe care l-a primit.

«Nu ştiu dacă există o reţetă definită pentru succes. Eu am ales, în schimb, să îmi respect publicul, să îi ofer ceea ce îşi doreşte, să nu îl dezamăgesc şi să îmi exploatez, cu conştiinciozitate şi profesionalism, harul primit de la Dumnezeu. Dacă am reuşit să mă menţin timp de 20 de ani, a fost pentru că am avut alături un public minunat, care m-a determinat să evoluez, să îmi doresc să fiu mai bun, să fac proiecte frumoase, să surprind şi să nu dezamăgesc», a spus el.

NapocaNews