Inna, una dintre cele mai în vogă cântăreţe din România, este acuzată că “a uitat de unde a plecat” de către un impresar specializat în organizarea de concerte pentru manelişti în Spania.

Mai exact, impresarul Florin Bamboo, care s-a stabilit de 12 ani în Spania, susţine că a vrut să organizeze un concert pentru artista de 27 de ani, dar că a fost refuzat în cel mai brutal mod.

“În luna iulie, eu am organizat în discoteca pe care o deţin în Taragona, un concert al lui Nicolae Guţă. Echipa mea lucra la toate detaliile de o lună. Cu cinci zile înainte de eveniment, am aflat că Inna a acceptat să cânte într-o discotecă aflată la câteva minute de clubul unde trebuia să urce pe scenă Guţă. Atunci am pus mâna pe telefon i-am spus că nu este bine să facem două evenimente cu artişti români pe o rază de doi kilometri”, a povestit bărbatul pentru tabloidul Click.

“Băi, nu am nevoie de sclavii tăi români şi de ţiganii tăi, rămâi tu cu ei!”, i-ar fi răspuns Inna impresarului, conform spuselor acestuia, care a salvat şi o captură de pe telefonul mobil cu mesajul artistei.

Pe de altă parte, contactat de Click, Ştefan Lucian a declarat în calitatea sa de mannager al Innei că tot scandalul e o făcătură, probabil din dorinţa de publicitate a impresarului de manelişti. ”Inna este reprezentată de patru agenţii de booking internaţionale. Este exclus ca Inna să intre în contact telefonic sau prin mesaje cu anumiţi promoteri. Zilnic avem peste o sută de solicitări pentru concerte Inna, nu ar fi posibil nici dacă ar dori să se ocupe de acest department. Este un fals”, a declarat acesta.

Elena Alexandra Apostoleanu, cunoscută publicului sub pseudonimul artistic Inna, s-a născut pe 16 octombrie 1986 în Mangalia. Solista dance este în prezent cea mai cunoscută artistă româncă de peste hotare. A devenit cunoscută după ce a lansat în 2008 single-ul HOT, care în scurt timp a devenit un hit la radiourile din România, Bulgaria, Polonia, Rusia, Ungaria, Turcia și Grecia. În 2009 Inna a lansat primul său album, “Hot”, care a ajuns pe primele locuri în topurile europene. În acelaşi an, solista a semnat un contract cu Ultra Records, o casă de discuri americană, pentru ca melodiile să-i fie promovate în SUA, Regatul Unit şi Canada. În 2009 şi 2010 Inna a câştigat peste 10 premii în cadrul mai multor competiţii muzicale, cele mai notabile fiind Romanian Music Awards şi MTV Music Awards, piesele nominalizate fiind „Hot”, „Love” şi „Amazing”. În 2010, piesa “Hot” a ajuns pe locul 1 în topul Billboard Hot Airplay.

Sursa: FrontPress.ro