Sunt mai bine de 14 ani de cand se puneau la Cluj bazele trupei Luna Amara. De atunci s-a calatorit mult, s-a cantat si mai mult, s-au inregistrat patru albume, unii oameni au plecat, altii au venit, dar dedicatia pentru muzica si legatura intensa cu fanii trupei nu s-au schimbat niciodata.

Trupa va invita acum la un concert deosebit intr-un loc aparte. Vineri, pe 22 noiembrie, hotelul Continental din Cluj (str. Napoca, nr. 1) va fi locul in care Luna Amara vor face o retrospectiva a acestor 14 ani. Va fi un concert-maraton, ce va trece prin toata istoria trupei, iar cu aceasta ocazie va fi filmat si primul DVD live Luna Amara. Asteptati-va la un spectacol diferit, cu unele piese poate altfel decat le stiti, cu un show de lumini construit special pentru ocazie, cu multa energie venita de pe scena si chiar si cu o piesa noua, in prima auditie.

Accesul publicului la concert se va face incepand cu ora 18:00. Camerele de filmat vor porni la ora 19:00, asa ca asigurati-va ca ajungeti din timp! Intrarea la concert este libera.

După concert, in Flying Circus Pub (str. Iuliu Maniu, nr. 2) va avea loc un afterparty cu trupa. Se vor asculta muzici pe lungimea de unda a Lunii Amare si se va sta la povesti pana tarziu.

 

NapocaNews