Războiul dintre Mutu şi Piţurcă este departe de a se fi terminat. Fostul atacant al naţionalei l-a ironizat pe selecţioner când a postat o poză a acestuia în rolul lui Mr. Bean, dar l-a şi atacat după meciul cu grecii: „Pregătea meciurile spunându-ne despre populaţia şi suprafaţa ţării adverse”.

Piţurcă vorbeşte pentru prima dată după eşecul din baraj şi ameninţă cu dezvăluiri în privinţa lui Mutu: „O să vă spun eu despre el”

„Mutu nu mai e jucător, e o epavă! El minte, o să vă spun eu despre el. Am vrut să-l protejez, dar e un mincinos. Cum să spună că aşa încep eu analiza unui meci, cu populaţia Ungariei? La tupeul lui şi la caracterul lui oricum nu va înţelege nimic. Nu se poate să pună asemenea poze pe facebook cu antrenorul echipei naţionale în trening, la antrenament. Să pună poze cu soţia lui, cu părinţii, cu copiii lui, nu cu mine”, a explicat Piţurcă la Dolce Sport.

Piţurcă spune şi unde crede că a greşit în meciurile cu Grecia: „Cred că m-am păcălit”

„S-a terminat o campanie, din păcate nu am reuşit să ne calificăm. Am avut momente excepţionale în această campanie, dar am ratat calificarea la Mondial în meciul de la Atena. Stând şi gândindu-mă acum, cred că aici m-am păcălit, trebuia să facem un joc de aşteptare acolo, cum au făcut ei aici. Nu am făcut aşa şi am avut exemplul amicalului cu ei, când am jucat foarte ofensiv. Şi acel joc cred că m-a influenţat pentru că l-am văzut de multe ori. Ei au primit cadou un gol în tur şi apoi s-a pus amprenta asupra echipei. Noi am dat gol acolo, dar sistemul nostru defensiv a gafat la acel meci, am primit 3 goluri. Arbitrul ne-a omorât pe tot parcursul jocului, iar la Bucureşti s-a întâmplat acelaşi lucru”, a mai spus Piţurcă.

Sursa: Pro Sport