Asociația Studenților Contabili RATIO invită studenții de la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca să pună în practică cunoștiințele de contabilitate financiară, participând la cea de-a doua ediție a concursului PUZZLE – Creează imaginea fidelă, în perioada 22 – 29 noiembrie 2013.

“Prin Puzzle, RATIO intenționează să pună la încercare și să dezvolte cunoștințele din domeniul contabilității financiare, dar și cele manageriale, abilitățile de a se confrunta cu situații de criză și de a găsi soluții optime în condiții restrânse de timp ale studenților doritori să participe la această competiție. Sporirea creativității membrilor din echipele participante, promovarea spiritului de echipă, oferirea unei perspective cât mai largi pentru a obține noi cunoștințe, respectiv un interes deosebit pentru dezvoltarea personală sunt obiectivele acestui proiect”, punctează Președintele RATIO, Florin VANCEA.

Echipele care vor intra în concurs vor fi formate din 2 până la 4 membri. Acestea vor primi mapa proiectului conținând informații despre situația unei firme ce întâmpină probleme de contabilitate financiară și la care trebuie găsite soluții. Puzzle se va finaliza sub forma unei dezbateri publice, în care fiecare echipă își va expune punctele de vedere privind situația întreprinderii în fața Juriului, format din cadrele didactice ale Departamentului de Contabilitate și Audit, FSEGA.

Cristina TARE, Coordonatorul competiției, asigură că toate eforturile vor fi recompensate cu premii totale în valoare de 1.000 de lei numerar.

 

Napocanews