Membrii Organizaţiei de Tineret ai PDL Cluj consideră iniţiativele şi precupările colegilor de la PNL privind montarea în parcurile municipiului a unor căsuţe pentru păsări, ca fiind populiste şi demagogice.

„Se pare că, modelul celor doi lideri care conduc România astăzi este repede copiat de către mai tinerii colegi care, probabil din dorinţa de a înlătura atenţia opiniei publice, atât de la lipsa de implicare în ceea ce priveşte realele probleme ale judeţului Cluj a celor 10 parlamentari ai USL, cât şi de la gafele zilnice ale preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu.

Din nefericire, această practică de a nu ţine cont de realele probleme cu care se confruntă cetăţenii acestei ţări este ridicată la rang de principiu în această formaţiune comunistoidă, care nici acum după un an şi jumătate de când au preluat conducerea ţării nu au capacitatea de a înţelege că au o mare răspundere şi responsabilitate în ceea ce priveşte traiul zilnic al românilor imaginea statului nostru pe plan european şi internaţional. Făcând însă abstracţie de dilentantismul acestor politicieni de carton, această iniţiativă este lăudabilă, însă le transmitem, pe această cale, o rugăminte colegilor noştri de la tineretul liberal să ne comunice câţi bani au adus parlamentarii USL pentru judeţul Cluj, care a fost poziţia lor în ceea ce priveşte disponibilizarea sutelor de angajaţi de la combinatul Mechel din Câmpia Turzii sau de la Poşta Română din Cluj. Să nu mai vorbim de faptul că de doi ani, judeţul Cluj a fost şters integral de pe harta finanţărilor guvernamentale, dar în schimb pelerinajele în judeţul nostru, pentru a tăia panglicile proiectelor din perioada administraţiei PDL, sunt permanente.

Ne-am permite să le facem o recomandare călduroasă colegilor noştri: să fie mai preocupaţi de faptul că ei conduc astăzi România şi să îşi îndrepte atenţia către principalele probleme şi nu la iniţiative lăudabile mai degrabă de un ONG decât de o organizaţie a unui partid politic. În ceea ce priveşte problemele municipiului, îi asigurăm de faptul că reprezentanţii administraţiei publice locale îşi fac treaba cu maximă seriozitate şi responsabilitate în toate domeniile de activitate. Ne-am dori ca acelaşi lucru să se întâmple şi la nivelul judeţului, dar, din nefericire nu putem discuta de aşa ceva …” se arată într-un comunicat semnat de către Biroul de presă al PDL Cluj.

NapocaNews