Cei care doresc să sprijine construirea Așezământului Social ”Sf. Onufrie” de la Mănăstirea Florești o pot face participând în luna noiembrie la un spectacol caritabil. Spectacolul intitulat „Flautul Fermecat” de W. A. Mozart va fi susținut de studenții Academiei de Muzică ”Gh. Dima” din Cluj-Napoca. Acesta va avea loc marți, 12 noiembrie, de la ora 18:30 în sala Auditorium Maximum a Casei Universitarilor. Evenimentul face parte din campania de strângere de fonduri intitulată ”Toți copiii au nevoie de iubire”, demarată de Asociația Sf. Onufrie în toamna acestui an. Tot în cadrul acestei campanii, cei doritori pot face donații de 2 Euro prin SMS la numărul 8864, valabil până în 10 ianuarie 2014.

Potrivit Teodorei Angelescu, coordonator al Asociației Filantropice ”Sf. Onufrie”, până în momentul de față s-a reușit construirea unei case până la structura de acoperiș iar a celei de-a doua până la primul nivel, urmând ca în continuare să fie executate lucrările de zidărie. Dorința membrilor Asociației Filantropice ”Sf. Onufrie” este de a acoperi cele două case până la venirea iernii.

Biletul de intrare la spectacolul din 12 noiembrie va constitui o donație adusă așezământului de binefacere de la Mănăstirea Florești.

Alexandra Andereș, Sursa: Radio Renasterea