UTA Arad ar putea să joce în partea a doua din actualul campionat al ligii secunde, în comuna clujeană Jucu. Decizia acestei mutări aparţine patronului clujean al arădenilor, Adrian Marţian.

Finanţatorul „Bătrânei doamne” este în conflict deschis cu suporterii din Arad, aceştia înjurându-l pe Marţian la fiecare meci, din cauza atitudinii afaceristului faţă de fostul antrenor Eugen Trică, pe care l-a demis.

Primarul comunei Jucu, Dorel Pojar, ar fi cel mai încântat de această mutare, el afirmând în repetate rânduri că doreşte să formeze o echipă competitivă în localitate, capabilă să evolueze cel puţin în Liga a II-a. În acest moment Unirea Jucu este în a treia divizie a României.

Dorel Pojar este fratele fostei glorii a Universităţii Cluj, Cristinel Pojar, actualmente secundul lui Dan Petrescu la Dinamo Moscova.

Finanţatorul grupării arădene, una dintre echipele de legendă ale României, în palmaresul căreia numărăm nu mai puţin de şase titluri de campioană, s-a săturat să fie înjurat de suporterii echipei.

„Am ajuns să fiu înjurat pe banii mei, nu pot să stau cu mâinile în sân. Suporterii mă-njură, Trică nu se dă dus de la Arad, nu se mai poate aşa”, a explicat Adrian Marţian.

Paul Panait