Cristian Preda reclama intr-o postare pe blogul sau influenta „fesenistilor” pe scena politica actuala adaugand ca, in acest context, revolutia nu s-a incheiat.

„Revolutia din 1989 a fost falsificata politic. Doua au fost cauzele: 1. Cei care au preluat puterea – grupati in FSN – nu exprimau vointa strazii, ci a retelelor politice controlate de rangul doi al PCR. 2. Aspiratiile revolutionare au fost asumate de partidele istorice – PNTCD, PNL si PSDR -, insa acestea au fost influentate, controlate si confiscate in ultimele doua decenii de fesenisti de diverse varste”, a scris Cristian Preda pe blog.

Europarlamentarul PDL a subliniat ca, la ora actuala, tot fesenistii „fac jocurile”. „Nu exista, altfel spus, o partida revolutionara. Asa ca oricine se poate revendica de la revolutie si poate spune orice despre ea. Fesenistii fac jocurile nu doar in partide, ci in intreg spatiul public. Iata de ce, omagiind memoria victimelor rapuse de gloantele armatei si securitatii, voi adauga: revolutia nu s-a incheiat!”, a incheiat Cristian Preda.

Sursa: Ziare.com