Zeci de membri ai PDL au împodobit în această seară un brad pe care au atârnat în mod simbolic toate promisiunile USL care nu au fost îndeplinite.

Acţiunea a avut loc în faţa Partidului Social Democrat şi a celui Liberal, ca formă de protest pentru faptul că guvernarea USL a tăiat Clujul de pe lista finanţărilor.

Radu Moisin, preşedintele PDL Cluj-Napoca, a arătat că „Prin acţiunea această atragem atenţia pentru toate proiectele de infrastructură de la Cluj care au venit ZERO lei, ZERO locuri de muncă, ba din păcate au apărut 100.000 de şomeri la nivel naţional doar în acest an.”

Fostul primar interimar al Clujului a mai precizat că din cauza gravelor derapaje ale guvernării USL-iste am ratat intrarea în spaţiul Schengen. „În loc să stăm liniştiţi în postul Crăciunului noi am asistat practic la o nouă lovitură de stat în Parlament, când au încercat să amnistieze mii de infractori din această ţară, au încercat să modifice Codul Penal încât să se pună la adăpost de forţa legii”, a adăugat Moisin.

Preşedintele PDL Cluj-Napoca, Radu Moisin a tras de asemenea atenţia asupra faptului că „am ajuns codaşii Europei din punct de vedere al democraţiei interne”.

NapocaNews