Candidatul democrat-liberalilor la conducerea PDL Cluj-Napoca, consilierul local Radu Moisin, a declarat în discursul său că doreşte să insufle „spiritul nemţesc” în organizaţie.

„În ultimii ani, PDL a fost ţintă pentru multe săgeţi datorită faptului că partidul se afla în fruntea administraţiei centrale şi locale. Le mulţumesc celor care mi-au fost aproape în acele clipe grele, lui Emil Boc, Daniel Buda, consilerilor locali şi în special lui Adi Popa. Avem responsabilitatea de a conserva bagajul politic moştenit, dar şi să stabilim noi ţinte: un scor peste media naţională la europarlmentare şi prezidenţialele. Ne propunem dezvoltara unor strategii, construirea de soluţii pentru România anului 2014 şi 2016, pentru protejarea cetăţenilor dezamăgiţi de derapajele antieuropene ale alianţei Ponta – Antonescu şi de oceanul de promisiuni neonorate. Am salvat România de la scufundare în cea mai cruntă perioadă şi o vom salva în continuare”, a spus, ferm, Radu Moisin.

Acesta susţine dezvoltarea oraşului Cluj-Napoca drept capitală a inovării, a culturii şi antreprenoriatului, nu doar la nivel local, ci la nivel de euroregiune. „Echipa care va fi aleasă astăzi va purta un lobby serios pentru Cluj – Capitală Europeană a Culturii în 2021”, a promis tânărul candidat.

Tânărul avocat a preciazat că îşi doreşte un „spirit nemţesc” în organzaţia PDL Cluj-Napoca.

„Uneori am avut impresia că există cetăţeni de categoria I sau de categoria II. Nimeni să nu fie mai important ca celălalt, să nu existe „funcţia Radu Moisin”. Doresc seriozitate, responsabilitate şi putere de muncă. Deşi avem astăzi o sală arhiplină, cu peste 300 de persoane, observ totuşi lipsa unor oameni cărora PDL le-a oferit funcţii importante, de primari în comunele arondate oraşului, directori, consilieri locali sau judeţeni şi altele. Trebuie să iniţiem nişte discuţii imediat după alegeri, pentru că nu mai vreau să văd oameni care nu se implică”, a adăugat Radu Moisin.

NapocaNews