La fel ca in anii precedenti, suporterii banateni din asociatia Druckeria organizeaza si in 2013 deja traditionala “Actiune de Craciun”, menita sa aduca in preajma sarbatorilor de iarna un strop de speranta pentru familiile nevoiase din judetul Timis.

“Anul acesta vom strabate din nou judetul, de la nord la sud, de la est la vest, in cautarea familiilor ce au nevoie de ajutorul pe care noi putem sa il oferim”, sustin reprezentantii Druckeria.

Suporterii timisoreni vor merge in perioada 9-15 decembrie sa doneze sange iar bonurile obtinute vor fi folosite pentru achizitionarea de alimente pentru familiile sarace din satale banatene.

Deasemenea, in perioada 18-20 decembrie se vor strange la Facultatea de Mecanica jucarii, haine sau orice alte obiecte pentru a fi si ele oferite cadou copiilor. Singura conditie este ca toate lucrurile donate sa fie in stare buna.

Cei care doresc sa se implice in aceasta campanie pot dona si bani intr-o urna speciala care va fi amplasata in magazinul Banat Souvenir, de pe strada Lucian Blaga, nr.10. Tot acolo vor fi adunate si bonurile de masa care vor fi schimbate in alimente.

Sursa: FrontPress.ro