Echipa naţională de rugby a României va juca în Cupa Europeană a Naţiunilor pe Cluj Arena. “Stejarii” vor înfrunta în data de 1 februarie naţionala Portugaliei, iar 22 februarie pe cea a Spaniei.

Partidele României găzduite de Cluj Arena fac parte dintr-o serie de evenimente pe care conducerea echipei de rugby “U” Cluj le pregătesc suporterilor cu ocazia aniversării a 65 de ani de activitate rugby-istică la Cluj.

Pentru a atrage un număr cât mai mare de suporteri în tribunele Cluj Arena, la meciurile echipei naţionale, Federaţia Română de Rugby, împreună cu conducerea Universităţii Cluj, a stabilit ca preţul tichetelor de acces să fie unul modic, 10 lei pentru adulţi şi 1 leu pentru copii şi tineri până în 18 ani.

În acest moment în clasamentul grupei din care fac parte şi „stejarii”, Georgia şi România conduc, cu câte 19 puncte, urmate de Rusia cu 14, Portugalia 7, Belgia 5 şi Spania 5. Primele două clasate se vor califica direct la Cupa Mondială din 2015, iar echipa de pe locul trei va juca la baraj.

Paul Panait