Tragedia aviatică petrecută luni în Munţii Apuseni încă stîrneşte numeroase reacţii în România. Ciprian Marica, jucător în Naţionala României, a avut o reacţie emoţionantă, arătându-şi mâhnirea faţă de modul în care autorităţile au gestionat criza din Apuseni. Ba mai mult, Marica a taxat si manevra guvernului care, profitând că atenţia publică e îndreptată spre tragedia din Apuseni, a şters o datorie de 500 de milioane de dolari unei companii private.

Iata ce a postat Ciprian Marica pe pagina unei reţele de socializare:
„Am vazut tragedia din Apuseni si dezbaterile de la televizor. Durerea a fost mai mare chiar decât indignarea, practic am fost pietrificat emoțional câteva zile. Am vazut fel si chip de declaratii care mai de care mai penibile, decizii luate de ochii lumii, multe, prea multe gafe.
As vrea in primul rand sa transmit și eu condoleante familiilor. Apoi as vrea sa cer sa le fie RUSINE tuturor incompetentilor fara bun simt care arunca vina unii pe ceilalti .
Domnilor plătiți de cetățenii pe care trebuie să-i serviți, telefoane inutile stiti sa interceptati. Știți sa dati „pe surse” stenograme fara rost ? Le faceti publice de ochii lumii, sa para ca munciți, si cand este cazul sa va aratati competenta cu adevarat dati din umeri si va faceti de ras . Însă mult mai grav de atât e ce s-a întâmplat în spatele acestei drame, dacă e adevărat ce publică presa. Cum sa profiți ca atenția oamenilor e îndrepta spre o tragedie si sa dai legi care acoperă fărădelegi? Cum sa pui taxe oamenilor și, pe ascuns, sa ștergi datoriile de o jumătate de miliard de euro ale unei firme străine? Ce suflet aveți?”

NapocaNews
Foto:Facebook