Consilierii locali ai PNL au lansat astăzi 13 pariuri către primarul Emil Boc, reprezentând 13 proiecte cuprinse în bugetul local pe 2014, despre care ei consideră că nu vor fi realizate.

“Noi ne dorim să pierdem aceste pariuri cu Emil Boc, iar dacă se realizează 9 dintre ele, vom spune: da am pierdut, şi vom avea puterea să recunoaştem acest lucru”, a declarat consilierul Dan Tarcea.

Cele 13 pariuri:

1. Emil Boc nu va reuşi să implementeze niciun studiu de trafic şi niciun proiect pentru fluidizarea traficului din zona centrală.

2. Edilul nu va reuşi să identifice nicio locaţie pentru vreun parking în zona centrală şi nici nu vor începe lucrările pentru un parking în zona centrală.

3. Deşi s-au alocal 5.000.000 de lei pentru noile parkinguri din cartier, singurul parking la care se va lucra în 2014 va fi cel din Mănăştur – str. Negoiu.

4. Deşi a declarat că Centrul Cultural Transilvania este o prioritate, nici în 2014 nu se vor începe lucrările la această investiţie.

5. Deşi s-au cheltuit peste 163 milioane de lei pentru reabilitarea liniei de tramvai, în acest an nu se vor achiziţiona tramvaie noi.

6. Deşi a promis că a cuprins în bugetul pe anul 2014 realizarea unui studiu de fezabilitate pentru un monorail, studiul nu va fi realizat.

7. Cei 5 mil. de lei pentru reabilitarea faţadelor clădirilor din centrul istoric nu vor fi consumaţi în 2014.

8. Deşi vorbeşte de 2 ani despre reabilitarea Pieţei Mihai Viteazul şi realizarea unui parking subteran acolo, nici în 2014 nu se vor demara lucrările acolo.

9. Nici în 2014 nu se va realiza Cartierul Tineretului, cu tot cu transformarea în parc fotovoltaic.

10. Nici în 2014 nu se va realiza reabilitarea zonei Cetăţuia, fiind amenajate doar scările.

11. În 2014 primarul Emil Boc nu va realiza patinoarul permanent şi nici sala de agrement de pe str. A. Vaida Voievod.

12. Nici în 2014 nu se va realiza Planul Urbanistic General şi nu va fi pus spre aprobarea consilierilor locali.

13. Primarul Emil Boc nu va fi în 2014 nici democrat şi nici liberal, nici măcar popular.