Proiectul demarat de creatoarea de modă Călina Ghiţulescu Langa a ajuns la a doua-a filă din calendar: Primăvara. Astfel în după-amiaza zilei de 22.03.2014 pe terasa Enigma Cafe a avut loc o explozie de culori primăvăratice. Modelele de la Agenţia Euromodels au prezentat creaţiile vestimentare ale Călinei Langa adunate într-o mini-colecţie dedicată debutului astronomic al primăverii.

Foto1

Prezentarea a fost atipică şi de această dată. Modelele nu au defilat în faţa publicului, acesta fiind invitat să se plimbe pe terasă şi să admire creaţiile pe care acestea le purtau. Rochiile din materiale vaporoase în culori tari în care a predominat verdele crud, turcoazul, rozul sau galbenul au fost completate de un machiaj şi accesorii pentru păr spectaculoase.

Foto3

La prima ediţie a Rochiei Calendar Călina Langa făcea un scurt preambul a ceea ce avea să se întâmple la începutul noului anotimp: „Primăvara vă va surprinde garantat, invitându-vă să credeţi, alături de ea, în rochii care punctează stări şi în stări care se reflectă în rochii”.

Şi într-adevăr creaţiile ei au surprins plăcut şi au reuşit să aducă pe terasa Enigma Cafe un aer romantic de primăvară.

Alina Maria Iuga