PDL Cluj va depune luni, 17 martie a.c, la Instituţia Prefectului Judeţului Cluj, „Cartea Neagră a Minciunilor Guvernării USL”. Acest document de 47 de pagini cuprinde un inventar al tuturor promisiunilor neonorate ale unui guvern care s-a afirmat în faţa României doar prin circ, minciună şi demagogie.

„Minciunile cuplului Ponta-Antonescu nu pot fi trecute uşor cu vederea, mai ales acum când Antonescu se dezice de acţiunile sale din perioada celor 2 ani de coabitare cu PSD, erijându-se într-un lider al opoziţiei. De asemenea, nu pot fi daţi uitării nici miniştrii şi parlamentarii giraţi de acest colos distructiv, care astăzi au probleme grave cu justiţia sau se află chiar în penitenciare. USL s-a născut din ură, s-a hrănit din minciuni şi a murit în lupta pentru ciolan. PDL Cluj va înmâna acest document prefectului judeţului Cluj, Gheorghe Vuşcan, în speranţa că va lectura cu interes minciunile la care, inclusiv domnia sa a fost părtaş.

Mai mult decât atât, PDL Cluj va organiza sâmbătă, 22 martie a.c, începând cu orele 11, în Piaţa Lucian Blaga (în faţa Casei de Cultură a Studenţilor) din Cluj-Napoca, un amplu miting naţional împotriva USL-USD, la care sunt aşteptate să participe peste 15.000 de persoane din toată ţara. Îi invităm cu această ocazie pe cetăţenii judeţului Cluj să nu stea pasivi şi să ia parte la această manifestare de apărare a statului de drept de bătaia de joc a actualei puteri” se arată într-un comunicat depresă emis de Biroul de presă al PDL Cluj.

NapocaNews