Cele două echipe de volei masculin din Cluj, calificate în faza play-off a Diviziei A1, au fost învinse în meciurile disputate în deplasare.

Universitatea a fost „călcată în picioare” de Arcada Galaţi, scor 3-0 la seturi, clujenii nereuşind să facă măcar 20 de puncte în cele trei seturi, pierdute la 17, la 16 şi la 18.

Dinamo Bucureşti a dispus cu acelaşi scor, 3-0 la seturi, de Unirea Dej însă, ardelenii au evoluat curajos punând deseori în dificultate formaţia din capitală.

28-26 şi 27-25 au fost scorurile din primele două seturi, în favoarea dinamoviştilor, după care uniriştii s-au predat şi au pierdut la 12 cel de al treilea set.

Unirea şi Dinamo se vor întâlni în cel de al doilea meci miercuri, 12 martie, la Dej, în vreme ce Universitatea şi Arcada se vor lupta joi, 13 martie, în meciul 2, care le poate aduce dunărenilor calificarea în etapa a doua a fazei play-off.

În această fază a întrecerii interne de volei masculin se joacă după sistemul “cel mai bun din 3 meciuri” şi se întâlnesc echipele de pe locurile 3-10.

Paul Panait