Etapa a doua a SuperLigii Naţionale de rugby programează sâmbătă, pe Cluj Arena, meciul dintre ”U” Cluj şi Farul Constanţa, una dintre confruntările de tradiţie ale sportului cu balonul oval din ţara noastră.

Readuşi cu picioarele pe pământ, după 7-34 cu Steaua, rugbyştii pregătiţi de Bogdan Cantor şi Ioan Teodorescu sunt conştienţi de importanţa înfruntării cu echipa dobrogeană, pe care nu au mai învins-o din 2008.

„Am trecut peste episodul Steaua, am lucrat mult la mentalul jucătorilor noştri şi sunt convins că putem obţine primele puncte din acest sezon. Va fi un meci dificil cu Farul dar trebuie să-l abordăm, ca de altfel toate celelalte meciuri, la victorie”, a declarat antrenorul Bogdan Cantor.

Pentru acest meci antrenorii Universităţii vor opera nu mai puţin de cinci schimbări în primul 15, faţă de confruntarea din Ghencea.

Partida dintre “U” Cluj şi Farul constanţa este programată sâmbătă, 5 aprilie, de la ora 17.00, pe Stadionul Cluj Arena şi va fi transmis în direct de rugbytv.ro, TVR Cluj şi TVR 3.

Paul Panait