Premierul Victor Ponta a declarat luni ca nu se dezice de presedintele CJ Mehedinti, Adrian Duicu, si nici de seful CJ Dolj, Ion Prioteasa, afirmand ca acestia „au probleme” pentru ca PSD este bine cotat in judetele respective, transmite Agerpres.

„Eu cred ca vom lua mai multe voturi, pentru ca oamenii stiu foarte bine. Eu nu ma dezic nici de Adrian Duicu, nici de Prioteasa, nici de toti ceilalti care doar pentru ca sunt din judete unde PSD sta foarte bine au probleme. Stiam cu totii acest lucru, ca asta se va intampla pana in noiembrie”, a declarat Ponta la finalul unei dezbateri pe tema educatiei care a avut loc la Biblioteca Central Universitara.

Directia Nationala Anticoruptie a anuntat ca procurorii Sectiei de combaterea infractiunilor de coruptie au inceput urmarirea penala in cazul baronului PSD de Mehedinti pentru trafic de influenta, cumparare de influenta, instigare la dare de mita, permiterea accesului unor persoane neautorizate la informatii nedestinate publicitatii, in scopul obtinerii de foloase necuvenite, instigare la abuz in serviciu si doua infractiuni de folosire a influentei si autoritatii, de catre o persoana care detine o functie de conducere intr-un partid politic, in scopul obtinerii pentru altul de foloase necuvenite.

NapocaNews