Punctul obţinut de Universitatea Cluj în urma rezultatului de egalitate, scor 1-1, din partida cu Concordia Chiajna, din cadrul etapei a XXI-a a Ligii I de fotbal, rămâne în visteria „Şepcilor roşii”.

Imediat după această partidă oficialii gazdelor au contestat transferul fundaşului dreapta Mădălin Martac însă, Comisia de soluţionare a litigiilor din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a dat câştig de cauză clujenilor şi aomologat rezultatul de 1-1.

„Camera Naţională de Soluţionare a Litigiilor (CNSL) din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a respins ca nefondată contestaţia depusă de clubul Concordia Chiajna împotriva FC Cluj. Clubul ilfovean a solicitat câştigarea meciului cu Universitatea, de pe teren propriu, la , pe motiv că Martac Mădălin nu ar fi avut drept de joc. Comisia FRF a analizat miercuri contestaţia formaţiei din judeţul Ilfov pe care a respins-o ca nefondată arătând, în consecinţă, că nu există nici un dubiu faţă de legitimarea lui Marius Martac la Universitatea Cluj”, se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al grupării clujene.

Paul Panait