Primarul municipiului Cluj-Napoca a votat în această dimineaţă în cadrul scrutinului pentru europarlamentare la fosta şcoală Nr. 10 din cartierul Zorilor, însoţit fiind de soţia dânsului, Oana Boc.

„Am votat cu dreapta, cu cei care au construit proiectul politic al Uniunii Europene şi cu cei care doresc consolidarea lui în momentul de faţă, cu cei care au crezut în Europa când le-a fost mai greu şi care au apărat valorile europene. Să nu uităm că proiectul politic european este produsul dreptei, că vorbim de Schuman, de Monet, Alcide De Gasperi sau de Konrad Adenauer, proiectul Uniunii Europene se leagă de dreapta. Am votat cu cei care cred în viitorul demn al României în UE şi nu cu cei care una spun în ţară şi alta fac la Bruxelles”, a declarat primarul Emil Boc.

Împreună cu edilul s-au mai aflat senatorul clujean Alin Tişe, preşedintele PDL, Daniel Buda şi consilierul local Radu Moisin.

Fiind întrebat dacă susţine PMP, formaţiune care a fost promovată alături de imaginea primarului, Emil Boc a răspuns că îl susţine pe Daniel Buda.

NapocaNews

emil boc vot nn5

emil boc vot nn

emil boc vot nn1

emil boc vot nn3

emil boc vot nn4