Forza ZU expresia radioului tinerilor ZU a ajuns acum la a patra editie. Aceasta a avut loc sambata, 17 mai, începând cu ora 17.00, pe Cluj Arena.

Concertele au început la ora 19.00 şi au „incendiat” Cluj Arena. Peste 30 de artistiau urcat pe scena impresionanta: B.U.G. Mafia, Smiley, Alex Velea, Antonia, Elena Gheorghe, Horia Brenciu, Nicole Cherry, Andra, Raluka & DJ Sava, What’s Up, Cabron, Lora, Delia, Voltaj, Deepcentral, Andreea Banica, Shift & Marius Moga, Red Blonde, Sore, CRBL, Adda, Vama, Holograf, Anda Adam, Skizzo Skills, Speak, Mandinga, Maxim, Alina Eremia si Connect-R au făcut stadionul sa vibreze cu energie.

La concert au participat 30.000 clujeni şi din localităţile din Ardeal. În jurul Cluj Arena erau parcate şi maşini din Suceava sau Gorj venite special la eveniment. De „warm-up” s-au ocupat MC Adi Mihaila „The Hitman” si DJ Energy K. Cei doi stiau deja ce fel de muzica vor clujenii în miscare pentru ca au vizitat cluburile din oras în repetate rânduri cu al lor ZU Party. Evenimentul a fost prezentat de Mihai Morar si Daniel Buzdugan, oamenii care dau trezirea României în fiecare dimineata din studioul lor de la Radio ZU. La show datorită aglomeraţiei s-au pierdut mai mulţi copii, care au fost recuperaţi de părinţi după ce au fost chemaţi pe scenă de către cei doi moderatori. Mai mulţi clujeni de la peluză au desfăcut bannerele publicitare cu BT, în semn de protest că acestea ocupau scaunele libere cu vedere la scenă.

NapocaNews