Şedinţa Cenaclului “Vasile Sav “ din cadrul Centrului de Zi pentru Vârstnici nr.2, din Cluj-Napoca, din data de 30 aprilie a.c., a fost deschisă de doamna Maria Bobină (coordonatoarea Centrului ), după care a dat cuvântul scriitorului Al.Florin Ţene, preşedintele cenaclului, care a anunţat ordinea de zi.

La început, în cadrul medalionului literar “Cartea, la începutul de drum către cititor “, Al.Florin Ţene a vorbit despre volumul antologic “Întoarcerea acasă “ de Vasile B. Gădălin, arătând că prin acest volum autorul şi-a dat întreaga sa capacitate de exprimare poetică.

În continuare a urmat medalionul literar”Memoria calendarului- Vasile Sav “. Despre autor şi cărţile lui a vorbit cu multă competenţă profesorul Vasile Sfârlea şi Al.Florin Ţene.

Profesorul Vasile Sfârlea a citit din opera poetică a latinistului Vasile Sav, după care a vorbit despre istoria Zilei Internaţionale a Muncii.

În cadrul momentului poetic,cu care s-a încheiat şedinţa, dedicat Zilei de 1 Mai, au citit din creaţiile lor: Aurel Chira, Emil Tătar şi Maria Pop.

Viitoarea şedinţă v-a avea loc miercuri, 28 mai.
Florin Roşianu