Cu referire la susţinerea arătată de primarul Emil Boc faţă de candidatul PNL-PDL la prezidenţiale, în persoana primarului Sibiului, Klaus Ionannis, Elena Udrea rămâne fermă pe poziţie şi susţine candidatul Mişcării Populare, pe Cristian Diaconescu.

„Pentru mine Emil Boc rămâne cel mai bun premier pe care l-a avut această ţară şi va avea întotdeauna respectul meu. Cred că va rămâne în continuare partenerul lui Traian Băsescu, dar PMP îşi face o structură paralelă la Cluj. Nu excludem varianta să mergem cu acelaşi candidat al dreptei unite, atâta timp cât este candidatul Mişcării Populare”, a declarat Elena Udrea, la Cluj-Napoca.

Preşedintele PMP a anunţat că se va muta la Cluj pentru bătălia care urmează să fie dată la nivelul judeţului, în vederea înlocuirii lui Horea Uioreanu, arestat pentru luare de mită, fals şi complicitate la spălare de bani.

Elena Udrea a precizat că aşteaptă ca prefectul Gheorghe Vuşcan să vacanteze cât mai rapid funcţie ocupată de Uioreanu, pentru organizarea de alegeri.