Cantinele Memo 10 ale Primăriei Cluj-Napoca sunt un adevărat succes, atât raportat la preţurile oferite, cât şi la calitatea preparatelor servite. Reţeta este extinsă, începând de azi, şi în cartierul Grigorescu, la vechea Grădină de Vară Hoia.

Amenajarea locaţiei a costat 600.000 lei, din care 200.000 lei s-au alocat pentru modernizare și 350.000 de lei pentru dotări.

„În luna martie am început lucrările de reamenajare a acestui spațiu, un spațiu care era complet degradat și astăzi această nouă cantină a Primăriei este deschisă pentru locuitorii din Grigorescu, dar și pentru cei care muncesc în parcul TETAROM”, a declarat primarul Emil Boc.

Edilul speră ca la succesul acestei cantine să contribuie şi aerul interbelic al locaţiei, dar şi terasa pentru care au fost de asemenea programate lucrări de reabilitate, după cum a anunţat directorul Gheorghe Vişan.

Capacitatea unităţii este de 30 de locuri.

Aici poate fi cumpărat „meniul zilei” la prețul de 12,9 lei, iar pensionarii beneficiază de posibilitatea achiziţionării unor abonamente cu care vor putea achita doar 8 lei pentru un meniu.