Madalina Ghenea a rabufnit din cauza unor articole aparute in ultimele luni in presa mondena in care s-a scris ca ar fi implicata in diverse relatii cu barbati precum Paul Haggi, un producator de filme in varsta de 61 de ani, sau Pietro Tavallini.

Drept pentru care, frumoasa romanca a facut un anunt oficial pe o retea de socializare.

„Ma simt obligata, din respect fata de Paul Haggis, sa va transmit acest mesaj:NU am o relatie cu Paul Haggis, NU am avut niciodata o relatie cu Paul Haggis si NU am o relatie in acest moment.

In ultimul an l-am vazut doar pentru cateva minute in cadrul unui festival de film, unde impreuna am inmanat un premiu”, a scris pe Facebook Madalina Ghenea.

Mai mult, modelul a vrut sa clarifice si alte informatii aparute in presa mondena in ultimul timp. Astfel, ea a infirmat faptul ca ar fi avut o relatie cu Pietro Tavallini, un italian, dar si ca ar fi intentat un procesproducatorilor de laMedusaFilm.

„NU am avut o relatie cu Pietro Tavallini, este un bun prieten si va asigur ca NU este traficant de droguri, NU am dat in judecata grupul Medusa.

Contractul pentru filmul ‘I Soliti Idioti’ este semnat cu Tao 2, NU cu Medusa si nu in ultimul rand scenariul filmului Dom Hemingway este scris de Richard Shepard, NU de catre Paul Haggis (informatie confirmata de site-ul IMDB). Va rog sa incetati cu aceste neadevaruri!”, a incheiat Madalina.

A.G.