Sala Polivalentă finalizată în proporție de 95%, iar astăzi a fost testat şi video box-ul adus din Germania.

„Așa cum am promis, în fiecare lună am organizat o vizită pe șantierul noii Săli Polivalente, pentru a ne asigura că lucrările sunt în grafic și că cea mai mare și modernă sală polivalentă din România poate fi inaugurată la 31 octombrie. Din ce am văzut astăzi, am certitudinea că nu vor fi întârzieri și mai mult, prin sistemele instalate și suprafețele de joc omologate internațional, cred că Cluj-Napoca va fi în scurt timp municipiul cu cea mai bună infrastructură sportivă din țara noastră.

Pe lângă investițiile de la Sala Polivalentă, Primăria Cluj-Napoca a alocat în acest an cca. 1 milion de euro sportului clujean, de la bugetul local. Sper ca și mediul de afaceri să se implice în susținerea echipelor și sportivilor clujeni”, a declarat primarul Emil Boc.

Mai sunt 3 săptămâni până la demararea procedurilor de recepție iar lucrările sunt finalizate în proporție de cca. 95%.

Videobox-ul, fabricat în Europa, a fost instalat și testat, poate fi controlat wireless, transmite imagini HD și este unul dintre elementele spectaculoase ale noii Săli, care va fi folosit atât la competițiile sportive cât și în cadrul evenimentelor care se vor organiza aici. Tabelele sunt un alt element interesant deoarece vor putea fi adaptate pentru o paletă foarte largă de sporturi. De asemenea, suprafețele de joc sunt gândite la standarde internaționale – din această perspectivă cea mai grea omologare este, conform executanților, pentru baschet însă și pentru acest sport suprafața specială va fi pregătită.

Foto: Facebook Emil Boc