Echipa de handbal feminin a CS Universitatea Cluj şi-a oficializat parteneriatul cu Grupul Alexandrion, iar formaţia se va numi „U” Alexandrion Cluj.

Evenimentul a avut loc joi, în prezenţa reprezentanţilor CS Universitatea, a partenerilor clubului şi a celorlalţi sponsori care au sprijinit echipa feminină de handbal în ultimii ani.

Fondatorul şi preşedintele executiv al Alexandrion Grup, Nawaj Salamaleh, a expus cu această ocazie câteva dintre intenţiile şi ambiţiile noii structuri sportive.

„Mă bucur că mă aflu în inima Transilvaniei, în Cluj, implicat într-un proiect de care clujenii vor fi mândri. Este un proiect ambiţios pe care am reuşit să-l demarăm cu sprijinul primarului acestui municipiu, a domnului Vasile Dâncu, a consilierului Radu Constantea şi domnul inginer Lucian Chiorean. Aceştia sunt oamenii care m-au convins să investesc în acest proiect. Sunt oameni care cred în performanţă şi împreună ne dorim să facem lucruri care să rămână în istoria sportului, a spus Nawaj Salamaleh.

Noul finanţator a ţinut să precizeze că investiţiile pe care le va face în echipa de handbal feminin vizează doar prezentul şi viitorul şi că nu intră în acest parteneriat stingerea datoriilor mai vechi pe care gruparea sportivă le-a acumulat.

Paul Panait