O cursă Tarom Cluj-Napoca – București, care a decolat, joi, la ora 19.00, de pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” din Cluj, s-a întors după aproximativ zece minute, din cauza unor probleme tehnice, informează Mediafax.

Directorul Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj, Davis Ciceo, a declarat, joi, că reprezentanţii companiei decid ce se întâmplă în continuare cu acest zbor, dacă problema poate fi remediată sau pasagerii vor fi preluaţi de un alt avion.

„Cursa Tarom spre Bucureşti, care a decolat, joi, la ora 19.00, de pe Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj, s-a întors pe aeroportul clujean după zece minute, din cauza unor probleme tehnice. Aterizarea la Cluj s-a făcut cu bine, iar compania este cea care trebuie să decidă acum dacă problemele tehnice pot fi remediate şi avionul poate decola din nou sau se aşteaptă o nouă aeronavă care să preia pasagerii”, a spus Ciceo.

Directorul aeroportului clujean a precizat că nu ştie câte persoane se aflau la bordul avionului care a revenit pe pistă.