Victor Ponta a început cu stângul campania pentru turul doi. Aflat la Baia Mare, premierul a fost asteptat de contestatari în fața sediului în care se afla. A fost nevoie de o dubă și de intervenția agenților SSP ca Ponta să poată părăsi locul întâlnirii cu liderii PSD din zona de nord a țării.

Potrivit site-ului Maramuresenii.ro, Ponta a fost evacuat cu o duba din cladirea in care a avut loc reuniunea de catre fortele de ordine.

„Cateva zeci de baimareni au stat in frig vreme de aproape doua ore pentru a astepta iesirea lui Victor Ponta din sala Millenium, unde acesta a participat la o intalnire cu activul de partid PSD din judetele din nordul tarii. Observand ca grupurile care asteptau in Centrul Vechi, formate din cetateni simpli, dar si din membri ai organizatiilor de tineret ale PNL si PDL, aveau intentii clare de a-l huidui pe Ponta, fortele de ordine si strategii de imagine ai PSD au decis sa rezolve evacuarea candidatului PSD din zona prin folosirea unei dube-microbuz, cu care venise la Baia Mare o parte a delegatiei de la centru”, relateaza Maramuresenii.ro.

Potrivit publicatiei citate, in jurul orei 18.25, la sfarsitul sedintei, fortele de securitate formate din agenti SPP si ai Politiei Locale au decis sa mute microbuzul in fata intrarii in cladire, l-au urcat pe candidatul PSD si pe insotitorii sai principali in duba si au insotit vehiculul prin multime, pana la iesirea din zona ocupata de cetateni.

NapocaNews