Coordonatorii platformei Cluj Multicultura – Oraş Cosmopolit caută voluntari pentru formarea unei echipe care va participa la implementarea proiectului Cluj Multicultural- Oraş Cosmopolit.

Cei interesaţi trebuie să fie persoane deschise, prietenoase şi responsabile care să deţină abilităţi incipiente de scriere în limba română şi limba engleză, iar cunoaşterea limbii franceze poate reprezenta un avantaj.

„Activitatea de voluntariat va consta în 10-15 ore de lucru pe săptămână şi se va desfăşura la Sediul Federaţiei SHARE, dar şi la distanţă.

Cei interesaţi sunt rugaţi să trimită o scrisoare de intenţie şi C.V.-ul personal pe adresa contact@clujmulticultural.ro până la data de 1 aprilie 2015″, se arată într-un comunicat remis presei.

Platoforma www.clujmulticultural.ro este dedicată Institutelor şi Centrelor Culturale locale, comunităților de străini și minorităților etnice din Cluj, studenților străini care s-au stabilit la Cluj-Napoca pe termen scurt, mediu şi lung, dar şi altor entități a căror activitate atinge subiectul multiculturalității.

Paul Panait